1000 TL Taksitle Senetle Vadeli 2009 Fiat Albea

Sadece bin TL taksitle senetle araba sahibi olmak isteyenlere özel vadeli otomobil satışları devam ediyor.

Senetle araba sahibinden almak isteyenler için hazırlanan fırsatlarla kolayca siz de ucuz araba sahibi olabilirsiniz. Araç fiyatının belirli bir kısmını peşinat olarak ödedikten sonra kalan tutarı 24 aya kadar firma bünyesinde senetle vade yaparak bu araca sahip olabilirsiniz.

Araç 2009 model Fiat Albea 1.3 Multijet Dynamic modelidir.

5 ileri manuel vitese sahip olan araç dizel olup orijinal 557 bin km’dedir.

ARAÇ TAKSİ ÇIKMASIDIR.

Galeriden taksitle araba almak isteyenler için araç bedelinin belirli bir kısmını peşin kalanını da 24 ay senetle vade yaparak ödeyebilirsiniz.  İşte, senetle vadeli otomobil için ödeme planı:

Aracın peşin fiyatı: 38.000 TL

Peşinat tutarı: 20.000 TL

Taksit Sayısı: 24 Ay

Aylık Ödeme Miktarı: 1.000 TL

1.000 TL ödeme miktarıyla bayiden 2.el taksitli araba sahibi olmak isteyenler için 24 aya varan taksit seçenekleriyle senetle araba satışı devam ediyor. Uygun vade ve ödemelerle siz de ucuz araba sahibi olabilirsiniz. Banka kredisiyle uğraşmadan kefilsiz, koşulsuz senetle otomobil sahibi olabilirsiniz.

İkinci el otomobil satışlarında senetle araba almak isteyenler için 24 ay vadeyle ve 1.000 TL’den başlayan taksit seçenekleriyle araç satışı yapılmaktadır.

Araç en ucuz 2.el araba fırsatları çerçevesinde düşük bütçeyle sahip olabileceğiniz modeller arasında yer almaktadır. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak için mesai saatlerinde iletişime geçebilirsiniz.

 

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.