2016 Fiat Fiorino Faizsiz Sıfır Araba Kampanyası

Fiat geleneksel yılın kampanyası 2016 model Fiat Fiorino modeliyle başladı. Hafif ticari araç kategorisinin en çok tercih edilen modeli olan Yeni Fiorino 2016 modeli özellikleri ve sunulan sıfır araç kampanyasıyla adeta gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

 

2016 model Fiat Fiorino hem özellikleri hem de fiyatı açısından en çok tutulan hafif ticari araç klasmanında ilk sırada yer alıyor. Birçok benzer modele göre daha güçlü bir motor yapısına sahip olan 2016 model Fiat Fiorino aracına sahip olmak isteyenlere çok özel faizsiz taksitli sıfır araba kampanyası Fiat ayrıcalıklarıyla başladı.

 

2016 Fiat kampanyaları çerçevesinde Yeni Fiat Fiorino aracına sahip olmak için tek yapmanız gereken en yakın Fiat yetkili satış noktasına uğrayarak kredi bilgilerinizi öğrenmek olacaktır.

 

Fiat Fiorino sıfır araba kampanyası çerçevesinde yeni bir Fiorino aracına sahip olmak isteyenlere Fiat Koç Finans kredi desteğiyle tam 25 bin TL kredi desteği 25 Ay taksit ve yüzde sıfır faiz ile sunulmaktadır.

 

Ayda 1.000 TL ödemeli sıfır araba kampanyası çerçevesinde hiç faiz ödemeden taksitle sıfır araba almak isteyen ve kredisi onaylanan bütün müşteriler yararlanabilir.

 

Sıfır araba kampanyası çerçevesinde isteyenlere takas desteği de verilmektedir. Siz de taksitle sıfır faizli sıfır araba kampanyasından yararlanarak 2016 model Fiat Fiorino modeline faiz ödemeden sahip olmak istiyorsanız, Fiat Koç Finans desteğiyle sunulan krediden yaralanarak yeni bir Fiat Fiorino 2016 modeline sahip olmak için en yakın Fiat yetkili satış noktasına uğrayabilirsiniz.

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.