2006 Otomatik Golf 24 Ay Sıralı Senetle Vadeli

Bu araç için en az %30 peşinat ödemeniz gerekmektedir. En az %30 peşinat ödemesi gerçekleştirdikten sonra bu araca 24 aya kadar sunulan sıralı senetle vade yaparak sahip olabilirsiniz. Senetle araba seçeneklerinde peşinat oranı için araç takas seçeneği de bulunmaktadır. Aracınızı takasa vererek peşinat olarak saydırabilirsiniz.

2006 Volkswagen Golf 1.6 Primeline

Aracın peşin fiyatı: 228.500 TL

%30 peşinat 68.550 TL

Senetle ödenecek borç tutarı 159.950 TL

Sıralı senet sayısı: 24 aylık sıralı senetle ödeme

Aylık elden senet ödemesi 11.576 TL

Araç 2006 Volkswagen Golf 1.6 Primeline modelidir. Yarı otomatik vitesli olan bu araçta ruhsata işli bir LPG bulunmaktadır. Orijinal km’si 235.082 km’dir. 102 beygirlik bir motora sahiptir. Son derece temiz bir araçtır. Araç yakıt açısından da son derece iyidir. LPG’li olduğu için 1 TL altında bir yakıt tüketimine sahiptir.

Araçta beş parça değişen bulunmaktadır.  Ayrıca sağ ön kapı boyalı, sol arka çamurlukta da lokal boya bulunmaktadır.

Değişen parçalar:

Sol ön çamurluk

Sağ ön çamurluk

Sol ön kapı sacı

Sağ arka kapı

Kaput

Binlerce araç seçeneğinden birini tercih ederek dilediğiniz araçtan birine hemen sahip olabilirsiniz. Senetle araç almak isteyenlerin elden sıralı senetlerle ödeme imkanı bulduğu araç satışında düşük peşinat ve bütçenize uygun taksit seçenekleriyle siz de kolayca araç sahibi olabilirsiniz.

İkinci el bir aracınız varsa değerinde nakit alınır. Ya da istediğiniz bir araca peşinat olarak takas seçeneğiyle araç satışı yapılmaktadır. Bursa’da senetle araba almak isteyenlere özel fırsatlardan da yararlanarak ikinci el bir araç sahibi olabilirsiniz. Uygun ödeme seçeneklerinden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için mesai saatlerinde iletişime geçebilirsiniz.

İkinci el senetle araba seçeneklerinde araçların tamamına %100 detaylı ekspertiz yaptırılmaktadır. Detaylı ekspertizi yapılmış olan ve pert kaydı olmayan araçlar senetle vadeli olarak satışa sunulmaktadır.

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.