2013 Dacia Duster 48 Ay Senetle Araba Fırsatıyla Satışta!

Peşinatsız satışa sunulan araçların başında en kolay alınabilecek modeller taksi çıkması olarak karşımıza çıkan araçlardır.  Birçok firma özellikle bu taksi çıkması araçları komple boyayarak ve motoru değiştirerek bu araçları peşinatsız olarak satışa çıkartabilmektedir.

Özellikle bu araçlar motor yapıldıktan sonra ve komple boyandıktan sonra son derece temiz bir şekilde peşinatsız olarak satın alabileceğiniz modelleri olarak karşımıza çıkmaktadır.  Hem araçların fiyatlarını çok düşük olması hem de taksi olarak kullanıldıkları için satışlarını kolay olması açısından en uygun olarak alınabilecek peşinatsız taksitle vadeli araçlar içerisinde bu araçlar bulunmaktadır.

Peşinatsız taksitle araba fırsatlarında araç ve tamamına kasko değeri üzerinden kredi kullanacakları için genellikle peşinatsız olarak satışa sunulan modellerde araçların kasko değeri yüksek olarak gösterilmektedir.  Tramer kayıtlarında 20 ile 30 bin lira hasarlı olan bu tarz araçlar kasko değerleri yüksek olduğu için 48 aya varan taksit seçenekleri ile peşinatsız olarak satın alınabilmektedir.

48 ay SENETLE ARABA  satışlarında ise araç bedelinin %30 ile %50 arasında bir kısmı peşinat olarak alınmaktadır. Kalan tutar için ise 36 veya 48 aya kadar senetle vade seçeneği ile ikinci el araç satışı yapılabilmektedir.  Senetle araba satışlarında herhangi bir kefil olmak Sizin sadece araç üzerine satılamaz ibadeti konularak araç satışı yapılabilmektedir.

48 ay senetle vadeli araba satışından yararlanmak isteyenler için bu araç bedelinin %30’u peşin alınmaktadır. %30 peşinat alındıktan sonra kalan tutara firma bünyesinde 48 aya kadar senetle araba satışı yapılabilmektedir. Aynı gün içerisinde araç devri verilmektedir.

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.