Elden 36 Aya Kadar Senetle Vadeli 2014 Volkswagen CC

İstanbul’da senetle araba sahibi olmanın en kolay ve güvenilir yolu, işte karşınızda! Banka kredisi olmadan, 12-36 aylık vade fırsatlarıyla, elden taksitli araba almanın rahatlığını siz de deneyimleyin. Uygun fırsatlardan yararlanarak makam aracı sahibi olma fırsatı devam ediyor. Taksitle ikinci el araç satışında kredisi çıkmayan müşterilere özel vade seçenekleri sunulmaktadır.

Gözlerinizi 2014 model Volkswagen CC 1.4 TSI’ye çevirin. Binek araç D segmentinde yer alan bu model, 4 kapılı coupe kasa tipiyle dikkat çekiyor. Benzinli 4 silindir motoru ve DSG 7 vites şanzımanı ile dinamik bir sürüş deneyimi vaat ediyor. 160 hp motor gücü, 0-100 km/saat hızlanma süresi 8,5 saniye ve 223 km/saat azami hızı ile performans beklentilerinizi karşılayacak.

Tramer kaydında 16.300 TL tutarında yüzeysel boya bilgisi mevcut, ancak değişen hiçbir parçası bulunmuyor. Bu sayede, aracın genel durumu hakkında daha net bir fikir edinebilirsiniz. Siz de dilediğiniz yerde bu araca ekspertiz yaptırabilirsiniz.

Banka sicilinizin olumsuz olması, bu fırsatı değerlendirmenize engel değil! Kredi çekemeyen müşterilerimiz için 450.000 TL peşinat ile aracı 12-36 ay senetle satın alma imkânımız bulunmaktadır. 12 ile 36 ay senetle araba fırsatını yakalamak için belirtilen peşinat tutarını ödemeniz gerekmektedir.

Kaporanızı yolladıktan sonra aracı beğenmezseniz veya işlemler firmamız tarafından onaylanmazsa kaporanızı iade etmekteyiz. Ayrıca, yoğun başvuru durumunda kapora yollayan müşterilerimizin işlemlerine öncelik vermekteyiz.

Gayrimenkul takasıyla da peşinatsız taksitle araç alabilme şansınız var! Sadece Halkbank’asından gayrimenkulünüze ekspertiz yaptırıp bize iletmek yeterli. Aracın peşin fiyatı 850.850 TL olup, bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İstanbul’da senetle araç sahibi olmanın kolaylığını ve rahatlığını siz de yaşayın!

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.