Kredili ya da Elden Senetle 2015 Renault Clio

Bütçenize uygun araçları senetle veya banka kredisiyle almak ister misiniz? Uygun fırsatlardan yararlanarak istediğiniz fiyat ve özelliklere sahip araçlardan birine kredi kullanarak ya da elden senetle ödeyerek ikinci el bir araba satın alabilirsiniz. Araçlar tamamen ekspertiz raporludur. Siz de istediğiniz yerde dilediğiniz şekilde ekspertiz yapabilirsiniz.

Model yılı 2015 Renault Clio Joy 1.5 dCi olan bu araca 48 aya kadar banka kredisiyle sahip olabilirsiniz.

Araç 207 bin km’dedir.

Yakıt tüketimi 100 km’de 5 litredir.

Performansı son derece iyidir.

Değişen parça bagaj

Sol ön kapı, sol arka kapı, Sol Arka Çamurluk boyalıdır.

ARACIN PEŞİN FİYATI: 259.750 TL

Banka Kredisiyle Taksitle Araba Almak

Bu araca banka kredisi kullanarak sahip olabilirsiniz. Araç bedelinin 87.000 TL’sini peşin ödeyerek kalan tutar için 48 ay banka kredisiyle taksitli araba sahibi olabilirsiniz. Banka kredili otomobil satışlarında müşterilerin üzerinde herhangi bir takip ya da haciz bulunmaması gerekmektedir.

Senetle Vadeli Araba Almak

Bu araca senetle vade yaparak sahip olabilirsiniz. Senetle ikinci el araba sahibi olmak isteyenlere özel ödeme seçenekleri sunulmaktadır. 36 aya kadar elden taksitle araba sahibi olmak isteyenlere özel ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Bu araç için de 78.000 TL peşinat ödeyerek kalan tutar için elden vadeli olarak 36 aylık senetlerle ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Senetle Renault Clio almak için ve fırsatlarla ilgili merak ettiğiniz her şeyi öğrenmek için mesai saatlerinde iletişime geçebilirsiniz.

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.