2015 Volkswagen Jetta Şimdi Senetle Vadeli

2015 model Volkswagen Jetta aracının senetle vade yaparak sahip olmak isteyenlere özel fırsatlar devam etmektedir.  Aracımız dizel bir motora sahip olup yarı otomatik bir şanzıman özelliği ile satışa sunulmaktadır.  İkinci el senetle vadeli otomobil satışlarında 36 aya varan vade seçenekleriyle siz de bu araca kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Senetle vadeli olarak satışa çıkan 2015 Volkswagen Jetta modeli 1.6 TDI Trendline donanım paketine sahiptir. Son derece konforlu bir araç olan Bu modelde 105 beygirlik bir motor bulunmaktadır.

Araçta 4.500 TL TRAMER kaydı bulunmaktadır. Aracın sağ iki kapısı değişmiştir ayrıca sağ ön çamurluk ise boyalıdır.  araç üzerinde rehin veya haciz şerhi yoktur.  Bu araç için ayrıca takas işlemi de yapılabilmektedir.  Aracımız orijinal 142.000 kilometredir.

Bu araç bedelinin %40’ını peşin ödeyerek kalan tutar olan %60’ı için 36 ayarı vade seçenekleri sunulmaktadır. Siz de senetle vadeli otomobil fırsatlarından yararlanarak yeni bir Jetta modeline kolayca sahip olabilirsiniz.

2015 model olan Volkswagen Jetta aracının dizel yakıt tüketimine sahip olması Bu aracın yakıt tüketimi açısından son derece iyi olmasını sağlamıştır. Araç 100 kilometrede ortalama 5 litrelik bir yakıt tüketimine sahiptir.  Performans açısından da beklentilerin üzerinde bir özelliğe sahip olan bu araç çekiş gücü açısından çok iyidir. Taksitle 2. el araba sahibi olmak isteyenlere özel sunulan fırsatlardan yararlanarak siz de kefilsiz koşulsuz bu araca sahip olabilirsiniz.

Araçla ilgili detaylı ekspertiz raporu alınmıştır. Siz de ekspertiz yaptırabilirsiniz. Araç 10 bin km mekanik garanti kapsamında satışa sunulmaktadır. Tüm sorumluluk firmaya aittir.

 

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.