Kefilsiz, Hatasız Senetle Vadeli 2016 Fiat Egea

Detaylı uzman incelemesi raporu yapılmış araçlardan birine bütçenize uygun taksit seçeneklerinden yararlanarak sahip olmak isteyenlere senetle araba satışı devam ediyor. 20 binden fazla araç seçeneği içerisinde dilediğiniz araca senetle ödeme seçeneklerinden yararlanarak vadeli araba sahibi olabilirsiniz. Aracınız varsa aracınızı peşinat olarak satabilme imkânına sahipsiniz. Aracınız takas veya nakit bir şekilde satın alınır.

Peşin ya da vadeli satış imkanından yararlanarak taksitle 2. el araba sahibi olmak isteyenlere özel ödeme seçenekleriyle siz de 2016 Fiat Egea sahibi olabilirsiniz.

Satışa sunulan tüm modeller 6 ay ya da 10 bin km mekanik garanti kapsamında satışa sunulmaktadır. Araçların uzman incelemesi firma tarafından detaylı bir şekilde yapılmıştır.

Araç 2016 model Fiat Egea 1.3 Multijet Easy modelidir.

Orijinal km’si 177 bindir.

5 ileri manuel viteslidir. Dizel motorludur.

Araçta 95 beygir 200 tork bulunmaktadır.

Performans ve yakıt tüketimi açısından son derece iyidir. Aracın yokuşta çekiş gücü son derece iyidir. Yakıt tüketiminde de 100 km’de ortalama 5 litrelik bir yakıt tüketimine sahiptir.

Peşin Satış Fiyatı: 290.500 TL

Peşinat için istenen tutar: 145.250 TL

Senetle Taksit Sayısı: 24 Ay

Aylık Ödeme Tutarı: 10.526 TL

İkinci el araba satışında minimum peşinat tutarı %30’dur. Yukarıdaki ödeme %50 peşinat üzerinden hesaplanmıştır. Farklı ödeme seçeneklerinden yararlanarak siz de detaylı ekspertiz yapılmış araçlardan birine kolayca sahip olabilirsiniz. Firma bünyesinde 20 binden fazla araç seçeneğinin tamamı senetle ödeme seçenekleriyle yapılmaktadır. Ayrıca banka kredisi veya peşin satış sistemi de mevcuttur.

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.