2016 Model Ford Focus Kampanyası Başladı!

Araba kampanyalarından yararlanarak sıfır faizli kredi desteğiyle sıfır bir Ford almak isteyenlere özel Ford ayrıcalıklarıyla çok güzel bir kampanya sunulmaya başladı. Kampanya Ağustos ayı boyunca devam edecek olup faizsiz sunulan krediden sadece bireysel müşteriler yararlanabilmektedir.

Kredi kullanımında 150 TL kredi sigorta kesintisi ve 120 TL de dosya masrafı alınmaktadır. Kampanya çerçevesinde Ford ayrıcalıklarıyla satın alabileceğiniz model 2017 Ford Focus aracıdır.

Sıfır faizli kredi kampanyası çerçevesinde satışa sunulan Ford Focus 2017 modeline özel 24 Bin Türk Lirası kredi sunulmaktadır. 24.000 TL için % sıfır faiz ve 24 ay vade sunulmaktadır.

24 Bin TL kredi desteği çerçevesinde sunlan faizsiz kredi desteğiyle Türkiye’de en çok tutulan modellerden biri olan Yeni Ford Focus modeline uygun ödeme seçenekleriyle kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Ford Focus modelinde güvenlik özellikleri standart olarak sunulmakta olup son derece ekonomik bir yakıt tüketimine sahiptir. Araç 1,6 motor seçeneğinde ortalama olarak 100 Km’de 20 TL civarında bir yakıt tüketimine sahiptir.

Siz de son derece ekonomik ve kaliteli bir araca faiz ödemeden kolay ödeme seçenekleriyle rahat bir şekilde ulaşmak için en yakın Ford yetkili satış noktalarına uğrayabilirsiniz.

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.