Peşinatsız Otomatik Vitesli 136 Beygir 2018 Opel Astra

Banka kredili olarak araç satın almak isteyenlere özel olarak peşinatsız araç satışı başlamıştır. Araç bedelinin tamamına banka kredisi kullanabilenler için tamamına kredili araba satışından yararlanmak isteyenlere %1.99 faiz oranından başlayan vade oranlarıyla taksitle araba sahibi olabilirsiniz.

Kredi notunuza göre faiz oranları değişmektedir. 48 aya varan otomobil kredisi kullanabilen müşterilere özel olarak taksitli araba satışları yapılmaktadır. İkinci el otomobil satışlarında vadeli satışlar sadece banka kredisi kullanabilen müşterilere özel olarak sunulmaktadır.

PEŞİNATSIZ ARABA

SADECE

BANKA KREDİSİ

İLE YAPILMAKTADIR.

 

2018 Opel Astra 1.6 CDTI Design

Yakıt-Vites: Dizel – Otomatik

Kilometre: 152.000

Kasa Tipi: Sedan

Motor Gücü: 136 hp

Nakit satış fiyatı: 441.900 TL 

Toplam Maliyet: 839.932 TL

Faiz Oranı: %2,49

Maliyet oranı: %3,02

Aylık Taksit: 17.451 TL

Motor performansı açısından son derece güçlü bir araçtır. İnanılmaz bir performansa sahip olan bu araçta tam 136 beygir ve 320 torkluk bir dizel motora sahiptir. 11.6 saniyede sıfırdan yüz kilometre hıza ulaşmaktadır. Araç maksimum 200 km hıza ulaşmaktadır.

Araç C segmentte yer almaktadır. 6 litrelik karma bir yakıt tüketimine sahiptir. 6 ileri otomatik şanzımana sahiptir. Motor ve donanım açısından özellikle dikkat çeken bir araçtır. Performans ve dayanıklı bir araçtır. Sedan segmentinde alabileceğiniz en iyi araçlardan biridir.

Ekspertiz Raporu: Siz de istediğiniz yerde ekspertiz yaptırabilirsiniz.

Sağ arka kapı ve sap çamurluk boyalıdır.

Araçta değişen bulunmamaktadır.

1.300 TL tramer kaydı bulunmaktadır.

Peşinatsız taksitli araba satışları çerçevesinde farklı ödeme seçeneklerinden yararlanarak ikinci el otomobillerde sunulan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.