Senetle Vadeli 2018 Otomatik Dizel Renault Megane

Taksitli araç alımının hızlandığı bu dönemde senetle vade yaparak ikinci el bir otomobil satın almak isteyenler için farklı ödeme seçenekleri uygulanmaya devam ediyor. Özellikle banka kredisi kullanamayan müşterilere özel vadeli olarak sunulan ödeme planlarıyla siz de ikinci el bir araca sıralı senetlerle vade yaparak sahip olabilirsiniz.

Tüm bireysel müşterilere özel 36 aya Varan vade seçeneği ile ikinci el taksitli otomobil satışlarından yararlanarak %100 ekspertiz raporu alınmış 6 ay ya da 10.000 kilometre mekanik garanti kapsamında satılan binlerce araçtan birine kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Araç fatura tutarı: 493.250 TL 

2018 Renault Megane 1.5 dCi Touch

Kilometre: 200.000 Km

Dizel – Yarı otomatik

110 beygirlik dizel bir motora sahiptir. Performans ve yakıt tüketimi son derece iyidir. 5 litrelik bir karma yakıt tüketimine sahiptir. İki parça değişen bulunmaktadır. Bu araca senetle araba fırsatlarından yararlanarak vade yaparak sahip olabilirsiniz.

SENETLE ÖDEME PLANI İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

Fırsat kampanyaları çerçevesinde satışa sunulan binlerce araçtan birine 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak kefilsiz koşulsuz herhangi bir işleme gerek duymadan sadece T.C kimlik numaranızla kolayca başvuru yaparak ikinci el araç satışından yararlanabilirsiniz.

Banka kredisi kullanamayan ancak üzerinde banka takibi ya da haciz işlemi olmayan tüm müşterilere özel 36 aya varan taksit seçenekleri sunulmaya devam etmektedir. Ekspertiz raporları alınmış otomobiller için sağlanan vade seçeneklerinden yararlanarak isteyen herkes ikinci el bir araca uygun ödeme seçenekleri ile sahip olabilmektedir.

Bir yorum yazın...

ziyaretçi tarafından, 2023-11-08
İyi akşamlar bilgi alabilir miyim
cevapla cevapla
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.