Otomatik 2020 Fiat Egea Senetle ya da Banka Kredisiyle Taksitli

İstanbul’da konforlu ve ekonomik bir seyahat için ideal bir seçenek olan 2020 model Fiat Egea 1.6 Multijet Urban Plus, İstanbul’da yaşayan otomobil alıcılarına harika bir fırsat sunuyor. Bu araç, 53.000 km’de, dizel yakıtlı, otomatik vitesli ve 120 beygir gücünde bir sedan tipi araçtır.

Aracı satın almak isteyenler için bir dizi farklı finansman seçeneği mevcut. İlk olarak, firma aracın fiyatının en az %40’ını peşin alıyor. Kalan %60 içinse firma içi elden senetle taksitlendirme imkânı sunuluyor. Bu seçenek ile 36 aya varan eşit taksitler, balon ödeme, ödeme erteleme ve kademeli taksit imkânlarından faydalanabilirsiniz. Ancak bu hizmet sadece İstanbul’da ikamet edenler için geçerli ve kişinin risk profiline göre aylık vade farkı uygulanıyor.

Bunun yanında, araç banka kredisi şartlarına uygun olduğundan, banka kredisi ile taksitlendirme seçeneği de mevcut. Bireysel alıcılar için 36 aya kadar kullanılabilecek kredi miktarı 387.350 TL, tüzel kişilikler için ise 48 aya kadar 581.025 TL olarak belirlenmiş. Ayrıca tüm kredi kartlarına 12 taksit imkânı da sunuluyor. Kasko değeri 774.701 TL olarak belirlenen araç, 1 yıl garanti seçeneği ile de alınabilir.

Aracı satın almayı düşünenlerin gözünü korkutacak hiçbir durum yok. Aracın motoru ve mekanik aksamında hiçbir masraf bulunmuyor. İç döşeme ve koltuklarda deformasyon da söz konusu değil. Aracın kilometre bilgisi orijinal ve bu konuda firma garantisi veriliyor.

Eğer hâlihazırda bir arabanız varsa, bu aracınızı takas yoluyla değerlendirebilir ya da nakit olarak satabilirsiniz.

Banka krediniz yalnızca 30 dakika içinde hazırlanır. Aracın muayenesi mevcut ve isterseniz aracı kendi servisinizde veya ekspertizde kontrol ettirebilirsiniz.

Firma, İstanbul, Üsküdar’ın Altunizade mahallesinde, Kısıklı Cad No: 43/45-1 adresinde bulunuyor ve haftanın 7 günü 08.30 – 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.