Hatasız 36 Senetle Vadeli 2020 Model Fiat Fiorino

Araçlarımız hatasız, boyasız ve tramer kaydı bulunmamaktadır. Sahip olduğumuz tüm araçlar için sadece %30 peşinatla, geriye kalan ödemeyi 36 aylık süre zarfında senetle taksitlendirme imkânı sunmaktayız.

Ayrıca, kefilsiz ve şartsız kredi imkânı sağlıyoruz. Bankaya gitmeye gerek duymadan, sadece kimliğinizle birlikte aracın tamamına yakın tutar için 6 aydan 48 aya varan vadelerde kredi kullanabilme şansına sahipsiniz. Aracın bedelinin tamamına ya da belirli bir kısmına yönelik finansman seçeneklerimiz mevcuttur.

Bizler, Yapı Kredi, Türkiye Finans, ING Finans, Aktif Bank, TEB ve Ceptelem ile çalışan yetkili bir bayiyiz. Evraksız ve kefilsiz online kredi imkânı sağlıyoruz. Bu hizmetimizden faydalanmak için tek yapmanız gereken bize bir telefon etmek.

Online kredi başvurunuz en fazla 30 dakika içinde sonuçlandırılır. Detaylı bilgi ve kredi başvurusu için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.

Türkiye’nin her iline hizmet veriyoruz. Araç bedelinin %30’u peşin, geri kalanı 36 ay vadeli, kefilsiz senet ile taksit imkânı sunuyoruz. Araçlarımızın bakımları düzenli olarak yetkili servislerde yapılmaktadır ve araçlarımızın tamamı ekspertiz raporu ile garantilidir. Sadece kimliğinizi yanınıza alın ve hayalinizdeki otomobili satın almak için bize gelin.

Birinci elden, garantili, hatasız, boyasız ve tramer kaydı bulunmayan araçlarımızın geniş yelpazesinde istediğiniz modeli bulabilirsiniz. İster nakit ister kredi ile aracınızı satın alabilirsiniz. Ayrıca, araç bedelinin sadece %30’unu peşin ödeyerek, kalanını 36 aya kadar varan vadelerle senetle taksitlendirme imkânınız da bulunmaktadır.

Kredi kullanmak isteyenler için bankaya gitmeye gerek kalmadan, evraksız ve kefilsiz online kredi başvurusu hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Bu süreç sadece 30 dakika sürmektedir. İhtiyaç duyduğunuz tüm bilgi ve kredi başvurusu için sadece bir telefon açmanız yeterli. Firmamız, Yapı Kredi, Türkiye Finans, ING Finans, Aktif Bank, TEB ve Ceptelem’in yetkili bayisi olarak, araç bedelinin tamamına veya belirli bir kısmına yönelik çeşitli finansman seçenekleri sunmaktadır.

Türkiye’nin her iline, hizmetlerimiz ile kaliteli ve güvenilir araç sahibi olma imkânı sağlıyoruz. Hayalinizdeki aracı %30 peşinatla alabilir ve kalan tutarı 36 aya kadar senetle taksitlendirebilirsiniz. Hayallerinizdeki araca sahip olmanın zamanı geldi. Bize ulaşın ve sizin için en uygun finansman seçeneklerini birlikte inceleyelim!

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Taksitli Araba Logo
Copyright 2024 © Taksitli Araba
Tüm hakları saklıdır.